Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Meldkamer Vlaardingen

  • Jack

    Meldkamer Vlaardingen –onderdeel van AGS-FreightWatch- is de nieuwe hofleverancier van TLN (Transport en Logistiek Nederland) voor de ondersteuning op het gebied van Meldkamerdiensten.

    TLN is dé ondernemersorganisatie voor het goederenvervoer en de logistieke dienstverlening. Met ruim 6200 leden (variërend van kleine transportbedrijven tot grote logistieke dienstverleners) is TLN de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het wegvervoer. TLN levert een uitgebreid individueel dienstenpakket en verzorgt de collectieve belangenbehartiging, zowel nationaal als internationaal. Het Hoofdkantoor van TLN is gevestigd in Zoetermeer, daarnaast zijn er 5 regiokantoren verspreid over het land. Bij TLN werken 115 medewerkers.

    Meldkamer Vlaardingen heeft zich middels het ESMC (European Security Management Centre) mede gespecialiseerd als Service Provider ten behoeve van mobiele datatoepassingen.

    De nadruk van de activiteiten ligt op het beveiligen –en zorgdragen voor Internationale alarmopvolging- van mobiele objecten zoals vrachtwagens, containers, personenauto’s, werktuigen, bouwmaterieel et cetera.

  • Arjan

    Euhh… Hebben wij hier als forumleden nog wat aan ? Het is me nog niet echt duidelijk wat de bedoeling van dit bericht is…

    (of is dit iets wat in de catergoie SPAM valt ?)

  • Kristy85

    Ik denk lezen :)

    Arjan schreef:

    >

    > Euhh… Hebben wij hier als forumleden nog wat aan ? Het is

    > me nog niet echt duidelijk wat de bedoeling van dit bericht

    > is…

    > (of is dit iets wat in de catergoie SPAM valt ?)

  • Jan vE

    Hmmmmmmm…..?

    Opeens moeten we een username en wachtwoord gebruiken:?

    Maar goed. En dit bericht?

    Het lijkt me meer iets voor het beveiligingsforum ipv het installateursforum…..

    Maar ik erger me er niet aan….:)

    Jan v. E.